Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Στυλίδα: Υπάρχει και φιλότιμο – Παραιτήθηκε ο πρόεδρος κοινότητας που συνελήφθη για κλοπή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί στον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, ο πρόεδρος της κοινότητας Αχινού, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε συλληφθεί για κλοπή. Ο πρόεδρος…

επιδιώκει με τη πράξη του να δείξει ειλικρινή μεταμέλεια και εκφράζει έμπρακτα τη συγγνώμη του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο της παραίτησής του. Σε αυτό αναφέρει: ”Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, με την παρούσα υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της Τ.Κ. Αχινού, ως ελάχιστη ένδειξη ευθιξίας, εκφράζοντας και πάλι την ειλικρινή μεταμέλεια και την έμπρακτη συγγνώμη μου για την αναστάτωση που προκάλεσα πρόσφατη πράξη μου. Με σεβασμό στο πρόσωπό σας και στους συντοπίτες μου, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με κάθε τρόπο στους συντοπίτες και την περιοχή μου. Παρακαλώ για την αποδοχή της παραίτησής μου και για τις δικές σας ενέργειες”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τους τελευταίους μήνες ο ιδιοκτήτης του φούρνου στο χωριό ανακάλυψε ότι συστηματικά καποιος έκλεβε χρήματα από την ταμειακή μηχανη. Ποτέ όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν ο πρόεδρος του χωριού, ο οποίος μάλιστα, άγνωστο πως, είχε και αντικλείδι από το μαγαζί του. Τελικά κατήγγειλε το γεγονός στο Α.Τ. Στυλίδας, οι αστυνομικοί του οποίου έκαναν τσακωτό τον πρόεδρο χθες βράδυ μόλις βγήκε από το φούρνο με τα χρήματα που είχαν προσημειώσει και είχε πάρει από την ταμειακή μηχανή.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έχει αφαιρέσει συνολικά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ο πρόεδρος είχε σηκώσει χρήματα τουλάχιστον 20 φορές από το ταμείο του φούρνου..!

Πηγή: lamiareport.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε