Τοπικά Νέα

Σχεδιάζουν έκπτωση για εκείνους που περνούν συχνά από την Εγνατία

Η Εγνατία Οδός Α.Ε. επεξεργάζεται ένα σχέδιο εκπτωτικής πολιτικής...

για τους συχνούς χρήστες, το οποίο σύντομα θα μπει σε εφαρμογή και, όπως εκτιμάται, θα προσφέρει λύση σε εκείνους που περνούν συχνά από συγκεκριμένους σταθμούς διοδίων, σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» Αναστάσιο Μουρατίδη.

Όπως διαβάζουμε στο pamepreveza.gr ο Πρόεδρος συμπλήρωσε ότι η απαλλαγή συγκεκριμένων οχημάτων από την υποχρέωση να πληρώνουν διόδια, μπορεί να γίνει μόνο με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών ΥΠΟΜΕΔΙ και Οικονομικών.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία σταθμός διοδίων στην Εγνατία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα