Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκινητικό video: Γιατροί και ασθενείς του Νοσοκομείου Λαμίας έκλαψαν ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο

Συγκινητικό video: Γιατροί και ασθενείς του Νοσοκομείου Λαμίας έκλαψαν ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου η Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων, παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς με κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, η Δημοτική Φιλαρμονική με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαμιέων, Θύμιου Καραΐσκου, βρέθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για να ανεβάσει το ηθικό των υγειονομικών μας που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή, αλλά και των ασθενών, που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, ειδικά στο “πέτρινο” κτίριο που φιλοξενεί τους ασθενείς με κορονοϊό.

Υγειονομικοί και ασθενείς έκλαιγαν ακούγοντας τον Εθνικό μας Ύμνο, ευχαριστώντας το Δήμαρχο.

«Πριν από 200 χρόνια οι ήρωες προγονοί μας με τον αγώνα τους, απελευθέρωσαν το Ελληνικό Έθνος και δημιούργησαν το θαύμα του 1821. Σήμερα, κάποιοι άλλοι ήρωες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας, δίνουν τον δικό τους αγώνα για να κρατήσουν τη κοινωνία μας όρθια, μπροστά στην ασύμμετρη απειλή της πανδημίας. Τους τιμούμε και αισθανόμαστε υπερηφάνεια και συγκίνηση. Είναι κι αυτός αγώνας για την ελευθερία. Με τα όπλα της επιστήμης και με την υψηλή αίσθηση καθήκοντος που τους διακρίνει, είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι και αυτός νικηφόρος. Για να μιλάμε και για το θαύμα του 2021. Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους», δήλωσε συγκινημένος και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος μαζί με τον Διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημήτρη Αργυρίου βρέθηκαν το μεσημέρι στο νοσοκομείο Λαμίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις