Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στη Γρανίτσα Ευρυτανίας από το στυγερό έγκλημα με «πρωταγωνιστές» δύο αδέλφια

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στη Γρανίτσα Ευρυτανίας από το στυγερό έγκλημα με «πρωταγωνιστές» δύο αδέλφια
Το θύμα του εγκλήματος στην Ευρυτανία

Όλα έγιναν μετά το οικογενειακό γεύμα το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν τα δύο αδέρφια από την Ευρυτανία ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Μετά από έναν άγριο καβγά, ο 54χρονος φέρεται να έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και μέσα από το παράθυρο να έριξε δύο με τρεις φορές εναντίον του 50χρονου αδερφού του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης, εκτός από τον αδερφό του σκότωσε και το άλογο της οικογένειας.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του χωριού, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το θύμα τον γνώριζα ήμασταν χωριανοί και φίλοι, όπως γνωρίζω και τον αδερφό του.

Ο 50χρονος ήταν κτηνοτρόφος, πήγαινε το πρωί στα ζώα του και γυρνούσε το βράδυ, έμεναν μόνοι τους εδώ στο χωριό με τους γονείς τους, δεν έχουν οικογένειες. Όπως τους βλέπαμε εμείς έξω δεν φαινόταν να έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν μπορεί ξέρει κανείς τι γίνεται μέσα στο κάθε σπίτι.

Κι εμείς προσπαθούμε να μάθουμε τι συνέβη, πολύ κρίμα αυτό που έγινε. Εκείνη την στιγμή στο σπίτι ήταν οι γονείς τους και τα δύο τα αδέρφια, τα άλλα τους τα αδέρφια που ήταν εκεί το μεσημέρι, έφυγαν μετά το φαγητό».

Η κηδεία του 50χρονου θα γίνει αύριο Πέμπτη στην Γρανίτσα, στις 12:00 το μεσημέρι.

Χθες, (15/8) ο 54χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα λαμβάνοντας τριήμερη προθεσμία για να παρουσιαστεί στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή 18 Αυγούστου, προκειμένου να απολογηθεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις