Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συγκλονίζει ραδιοφωνική παραγωγός στη Θεσσαλονίκη – Καρέ καρέ η «επίσκεψη» που δέχτηκε από διαρρήκτες

Συγκλονίζει ραδιοφωνική παραγωγός στη Θεσσαλονίκη – Καρέ καρέ η «επίσκεψη» που δέχτηκε από διαρρήκτες

Σοκαρισμένη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός στη Θεσσαλονίκη. Αντίκρισε διαρρήκτες να εισβάλουν στην αυλή του σπιτιού της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Status FM 107,7 στη Θεσσαλονίκη περιγράφει λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις των δραστών. Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από τις κάμερες του σπιτιού της στο Νέο Ρύσιο από την περιπέτεια που έζησε.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του Status, Πέτρα Καρυώτη, αναφέρει πως πρόκειται για σπείρα τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων που είχαν βάλει στο στόχο το σπίτι της και το παρακολουθούσαν τις προηγούμενες ημέρες.

Στο βίντεο φαίνονται καθαρά οι διαρρήκτες που μπαίνουν ανενόχλητοι από την εξωτερική πόρτα της αυλής και συνεννοούνται τι θα κάνουν.

Όπως σημειώνει, βγήκε έξω και άναψε τα φώτα, καθώς οι θρασύτατοι διαρρήκτες χτύπησαν το κουδούνι (!) για να δουν αν είναι κανείς μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, αντιλήφθηκε την παρουσία τους και από τα σκυλιά που γάβγιζαν με την παρουσία ξένων στην αυλή.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία όπως λέει, και το περιπολικό έφτασε στην πόρτα του σπιτιού της μετά από 5′ λεπτά, ενώ κινητοποιήθηκαν και οι γείτονές της.

Δείτε το βίντεο:

Η Πέτρα Καρυώτη καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αναφέρουν οτιδήποτε περίεργο, εκτός της καθιερωμένης ρουτίνας στη γειτονιά, στους διπλανούς τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις