Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Συλλήψεις σε Έβρο και Ροδόπη για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Συλλήψεις σε Έβρο και Ροδόπη για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Τέσσερις συλλήψεις διακινητών είχαμε σε Έβρο και Ροδόπη όταν προσπάθησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας 16 μετανάστες και πρόσφυγες.

Ειδικότερα το πρωί της Τετάρτης, στην  περιοχή Ψαθάδων, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου εντόπισαν και συνέλαβαν δύο διακινητές ενώ μετέφεραν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, επτά μετανάστες-πρόσφυγες. Μάλιστα ο ένας εκ των διακινητών μετέφερε και τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 821 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, ακολούθησαν ένα φορτηγό όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα τους.

Το όχημα μπήκε στην πόλη της Κομοτηνής, χτύπησε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε παρτέρι και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός, που δεν είχε άδεια οδήγησης, μαζι με τον συνοδηγό προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί αλλά συνελήφθησαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις