Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Σύμη: Δικάζεται ο 30χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και απόπειρα βιασμού σε βάρος ιδιοκτήτριας καταστήματος

Σύμη: Δικάζεται ο 30χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και απόπειρα βιασμού σε βάρος ιδιοκτήτριας καταστήματος

Η ώρα της δίκης για τον 30χρονο στη Σύμη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος 32χρονης γυναίκας. Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο της επίθεσης…

Ποινική δίωξη για παράνομη κατακράτηση, ασέλγεια και αντίσταση κατά της αρχής, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου στον 30χρονο αλλοδαπό που επιτέθηκε σε 32χρονη, ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στη Σύμη. Εντός της ημέρας πρόκειται να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένη είναι και η φίλη του θύματος απόπειρας βιασμού στη Σύμη, η οποία μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει ότι φαινόταν ότι ο 30χρονος προσχεδίαζε την επίθεση εδώ και μέρες.

«Αυτός δεν μένει κανονικά εδώ πέρα. Ήρθε πριν δύο εβδομάδες στο νησί με ένα κλιμάκιο συντήρησης για ένα ξενοδοχείο. Πήγαινε κάθε πρωί στο μαγαζί της Ιωάννας και ρωτούσε τί ώρα κλείνει το μαγαζί, αν έρχεται μόνη της η Ιωάννα και άλλα τέτοια. Ήταν στημένο το θέμα», τονίζει η φίλη της και συμπληρώνει «στα στιγμιότυπα που μας έδειξε από την κάμερα που έχει μέσα στο μαγαζί, ήταν πολύ βίαιος. Και την είχε κάτω την χτύπαγε και μετά την φιλούσε».

«Μου ήρθαν και εμένα δικοί του και μου είπαν “μπορείς να μιλήσεις να αποσύρει η φίλη σου την μήνυση και ότι δεν το ήθελε να το κάνει“», αναφέρει μάλιστα στο newsit.gr η φίλη της νεαρής γυναίκας.  

Και συμπληρώνει: «Τί δεν το ήθελε; Εγώ του έκανα μια ερώτηση “έχεις κόρη; Θα ήθελες να ήταν το δικό σου το παιδί και να έρχονταν να σου έλεγες να αποσύρεις τη μήνυση;” Και μου λέει “όχι”. Και του λέω “τί μου έρχεσαι και μου λες τότε, τί να πω στην κοπέλα που της έκανε αυτό το πράγμα;».

Εν τω μεταξύ, οργή και αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε την Τετάρτη 10 Απριλίου, η εκπομπή T Live στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, από την επίθεση που δέχθηκε η 32χρονη.

 

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού στην Σύμη που λίγο έλειψε να γίνει θύμα βιασμού μέσα στην ίδια την επιχείρησή της, είναι μια κοπέλα του μεροκάματου, που έζησε το μαρτύριο στα χέρια του 30χρονου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις