Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Σύμη: Νικόλαος και Φίλιππος Γλύξμπουργκ έκλεψαν την παράσταση – Η ατάκα που συζητήθηκε

Σύμη: Νικόλαος και Φίλιππος Γλύξμπουργκ έκλεψαν την παράσταση – Η ατάκα που συζητήθηκε

Οι γιοι του εκκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος και Φίλιππος, έφτασαν στη Σύμη με τα σκάφη τους. Η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη…

Με λευκές μπλούζες που στο μπράτσο είχαν μια ελληνική σημαία, οι γιοί του εκκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος και Φίλιππος έκαναν την εμφάνισή τους, στη Σύμη και πολύ γρήγορα κέντρισαν τα βλέμματα κατοίκων αλλά και τουριστών που τους αναγνώρισαν. Ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και σταμάτησαν αρκετές φορές για να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν με όσους τους πλησίαζαν. Οι καλοκαιρινές διακοπές με τα σκάφη τους έχουν ξεκινήσει και οι ίδιοι έχουν προγραμματίσει τα όσα θα κάνουν τις επόμενες μέρες.

Στο νησί της Σύμης βρέθηκαν τη Δευτέρα 8 Μαϊου του 2023, οι γιοί του εκκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος και Φίλιππος. Ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με τον κόσμο που τους αναγνώρισε και ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της η εθελόντρια του τοπικού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Πίτσα Χατζή, οι γιοι του τέως βασιλιά, φωτογραφήθηκαν με τις Εθελόντριες Πόπη και Ειρήνη καθώς επίσης και με δεκάδες άλλους πολίτες, που τους πλησίασαν

Σημειώνεται ότι στο νησί της Σύμης έφθασαν με τα σκάφη τους και αναμένεται να επισκεφθούν και άλλα νησιά στα Δωδεκάνησα εντός των επομένων ημερών.

Στη συζήτηση που είχαν με τις εθελόντρειες σημείωσαν ότι «τιμούν τους εθελοντές – εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι δεχονται παγκόσμια αναγνώριση και σεβασμό για το έργο τους και τόνισαν είναι δική τους τιμή να φωτογραφηθούν μαζί τους».

Υπενθυμίζεται πως ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, γιόρτασαν το Πάσχα στο μακρινό Σικάγο. Ο λόγος ήταν επαγγελματικός, καθώς ο Νικόλαος συμμετείχε σε έκθεση φωτογραφίας στο ελληνικό μουσείο της πόλης. Και είναι μάλιστα εξαιρετικά περήφανος για αυτό το νέο του επαγγελματικό βήμα, καθώς εφαρμόζει μία νέα τεχνοτροπία σε μάρμαρο, καθιστώντας τα στιγμιότυπα πραγματικά έργα τέχνης. 

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις