Τοπικά Νέα

Συναγερμός για τουρίστα που χάθηκε στον Ψηλορείτη

Συναγερμός σήμανε σήμερα στην Πυροσβεστική καθώς ένας τουρίστας την ώρα που έκανε βόλτα στον Ψηλορείτη έχασε τον προσανατολισμό του.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι όταν ο 66χρονος Αυστριακός τουρίστας που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές του στο νησί, έφυγε για να απολαύσει την άγρια ομορφιά του Ψηλορείτη.

Ο 66χρονος περιπατητής την ώρα που βρισκόταν στους πρόποδες του βουνού έχασε τον προσανατολισμό του.

Για καλή του τύχη κρατούσε μαζί του το κινητό και ειδοποίησε την ευρωπαϊκή γραμμή έκτακτης ανάγκης, 112, και ανέφερε στις αρχές ότι έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Αμέσως στάλθηκε κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του τουρίστα.

Πηγή: CretaPost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα