Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Συναγερμός στο Γηροκομείο Φλώρινας – Κρούσματα σε τρόφιμους και εργαζομένους

Συναγερμός στο Γηροκομείο Φλώρινας – Κρούσματα σε τρόφιμους και εργαζομένους

Δύσκολη η κατάσταση στο Γηροκομείο Φλώρινας καθώς τα κρούσματα είναι πολλά. Αρκετοί τρόφιμοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με βαριά΄συμπτώματα. Διασωληνωμένος ο υπεύθυνος του γηροκομείου. Ανησυχία στον ΕΟΔΥ για τη ραγδαία μετάδοση του κορονοϊού.

Ώρες αγωνίας στο Γηροκομείο Φλώρινας καθώς αρκετοί εργαζόμενοι και τρόφιμοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ όλα ξεκίνησαν ύστερα από ένα θετικό κρούσμα σε  προληπτικό έλεγχο σε εργαζόμενο στο Γηροκομείο Φλώρινας. Αμέσως μετά ακολούθησε η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του, τόσο με τους τρόφιμους του γηροκομείου όσο και με τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Τα περισσότερα δείγματα στο Γηροκομείο Φλώρινας βγήκαν θετικά ενώ οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ περιμένουν και τα υπόλοιπα δείγματα που ελήφθησαν σήμερα από τρόφιμους.

Αρκετοί από αυτούς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα, ενώ αρκετοί είναι και οι διασωληνωμένοι μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του Γηροκομείου Φλώρινας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ραγδαία μετάδοση του κορονοϊού σε τροφίμους και εργαζόμενους, καθώς και η ραγδαία επιδείνωση αρκετών από αυτών, έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία στους υπεύθυνους του ΕΟΔΥ και στους φορείς της περιοχής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις