Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Συνέλαβαν 48χρονο μελισσοκόμο για την φωτιά στην Πάτρα!

Συνέλαβαν 48χρονο μελισσοκόμο για την φωτιά στην Πάτρα!
Φωτογραφία από: tempo24.news

Χειροπέδες σε έναν 48ωρο άνδρα πέρασαν οι Αρχές με αφορμή την φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 21.08.2018, στην Πάτρα.

Στη σύλληψη ενός 48χρονου μελισσοκόμου προχώρησε το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, ως υπαίτιου για την φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 21.08.2018, σε αγροτοδασική περιοχή στο Άνω Καστρίτσι.

Απ. Κατσιφάρας: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος»

Στο μεταξύ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αναφερόμενος στις συλλήψεις των δύο ατόμων που κατηγορούνται για εμπρησμούς στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας (Δαφνιώτισσα, Ανάληψη και Γεράκι) που έγιναν λίγες ώρες μετά την επιστολή που είχε στείλει στον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

“Είχα ζητήσει την άμεση διαλεύκανση των αιτιών που προκάλεσαν αυτέ τις πυρκαγιές. Κι αυτό γιατί είχαμε τέσσερα δύσκολα μέτωπα, σε ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους, στον ίδιο γεωγραφικό χώρο.

Σε έναν χώρο, που έναν χρόνο πριν, το 2017 είχαν σημειωθεί ανάλογες πυρκαγιές. Μόνο σε σύμπτωση δεν μπορεί να αποδοθεί”.

Ο κ. Κατσιφάρας κατέληξε ότι έχει “απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα”.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις