Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Συνελήφθησαν οι δράστες αλλά και… τα θύματα! Έλληνες λήστεψαν αλλοδαπούς όμως την “πλήρωσαν” και οι δύο πλευρές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θύματα ληστείας έπεσαν χθες, αργά το βράδυ, δύο άνθρωποι από το Μπαγκλαντές, που λίγο νωρίτερα είχαν βγει από πρακτορείο ΠΡΟ – ΠΟ, στην περιοχή της Βάρδας, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με τη Αστυνομία, μόλις οι δύο Μπαγκλαντεσιανοί, ηλικίας 36 και 24 χρόνων, έφυγαν από το πρακτορείο, άρχισαν να τους ακολουθούν με δίκυκλο οι φερόμενοι ως δράστες, δύο Έλληνες ηλικίας 23 και 28 χρόνων. Όταν οι δύο αλλοδαποί έφθασαν στην περιοχή Καρβουνέικα, οι δύο δράστες φόρεσαν κουκούλες, επιτέθηκαν με ξύλα στον 36χρονο και τον 24χρονο και τους πήραν 300 ευρώ, που είχαν στην κατοχή τους.

Οι δύο αλλοδαποί έβαλαν τις φωνές, με αποτέλεσμα να τους ακούσουν περίπου 10 ομοεθνείς που βρίσκονταν κοντά και έσπευσαν να τους βοηθήσουν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι αλλοδαποί, κρατώντας ξύλα και μια αξίνα, επιτέθηκαν στους δράστες της ληστείας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον ένα εξ αυτών, ενώ ο άλλος πρόλαβε να απομακρυνθεί. 

Στο μεταξύ, στο σημείο έφθασε η Αστυνομία που συνέλαβε τον ένα δράστη, όπως και τους αλλοδαπούς, θύματα της ληστείας, για την επίθεση εναντίον του δράστη. Επίσης, νωρίς σήμερα το πρωί συνελήφθη και ο 28χρονος, δεύτερος δράστης.

Σε βάρος των δύο Ελλήνων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ οι δύο αλλοδαποί κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε