Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Σύρος: Ελικόπτερο μπήκε σε βενζινάδικο για ανεφοδιασμό καυσίμων

Σύρος: Ελικόπτερο μπήκε σε βενζινάδικο για ανεφοδιασμό καυσίμων

Η Σύρος στο επίκεντρο για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε βενζινάδικο, με ένα ελικόπτερο να πραγματοποιεί ανεφοδιασμό καυσίμων…

Ο ιδιοκτήτης και οι υπόλοιποι πελάτες στο βενζινάδικο κοιτούσαν τις εικόνες έκπληκτοι. Ένα ελικόπτερο έφτασε κάποια στιγμή στο πρατήριο υγρών καυσίμων, με τον πιλότο να ζητάει συνολικά 120 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων. Η Σύρος βλέπει τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με τα σχόλια των χρηστών να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ειδικότερα, ο πιλότος του μικρού ελικοπτέρου έφτασε στο βενζινάδικο οδηγώντας το σαν να ήταν κανονικό όχημα και γέμισε το ντεπόζιτό του για την επόμενη πτήση.

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου Μάρκος Ρούσσος μίλησε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (23/10) για τον ασυνήθιστο πελάτη του.

«Ξαφνιάστηκα όταν ήρθε το ελικόπτερο. Δεν ήρθε από αέρος αλλά οδικώς. Έβαλε αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων. Έβαλε περίπου 80 λίτρα σε ένα δοχείο πίσω από το κάθισμα του πιλότου και άλλα 40 σε μερικά δοχεία που είχε μαζί του. Την επόμενη ημέρα που ξαναήρθε, τον είχαμε πια συνηθίσει ως πελάτη», είπε ο κ. Ρούσσος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι έλικες του ελικοπτέρου ήταν δεμένοι. «Ο πιλότος έδειχνε να ξέρει πολύ καλά τι κάνει».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις