Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Σύρος: Η «πιρουέτα» του World Champion Jet και η σημασία της – Δείτε το βίντεο

Σύρος: Η «πιρουέτα» του World Champion Jet και η σημασία της – Δείτε το βίντεο

Το World Champion Jet ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών. Η Σύρος το είδε για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν και ο καπετάνιος πήρε μια ιδιαίτερη απόφαση…

Σύρος και World Champion Jet πήγαν μαζί για ακόμα μία σεζόν. Το πλοίο κέρδισε το στοίχημα με τους επιβάτες του, που το προτίμησαν και σε πολλά ταξίδια το γέμισαν ασφυκτικά. Ο καπετάνιος Κωνσταντίνος Καταγάς θέλησε να αποχαιρετήσει το νησί και τους ανθρώπους του, με ένα τρόπο ιδιαίτερο. Με μια «πιρουέτα» που καταγράφηκε από το λιμάνι. Οι εικόνες κάνουν το γύρο των social media.

Το World Champion Jet αποχαιρέτησε το νησί της Σύρου, ολοκληρώνοντας για ακόμα μια χρονιά τα θερινά του δρομολόγια με απόλυτη επιτυχία. Μετά από αρκετούς μήνες καθημερινής παρουσίας το υπερσύγχρονο ταχύπλοο ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών, για χιλιάδες ταξιδιώτες.

Το ταχύπλοο για ακόμα μια χρονιά απέσπασε θετικά σχόλια και κέρδισε νησιώτες και τουρίστες οι οποίοι το προτίμησαν για τις μετακινήσεις τους. Τόσο η ταχύτητα και η πολυτέλεια όσο και η εξυπηρέτηση του πληρώματος, κέρδισαν τους πάντες.

Ο πλοιοκτήτης Μάριος Ηλιόπουλος ήταν αυτός που έδωσε άλλο αέρα με την ταχύτητα και την ποιότητα των ταχυπλόων του μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας στην ακτοπλοϊκή γραμμή της Σύρου και αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης της Σύρου.

Η αποχώρηση του World Champion Jet φέρνει αλλαγές στα δρομολόγια της Sea Jets, τα οποία θα συνεχίσουν να εκτελούνται τουλάχιστον για όλο τον Οκτώβριο με το Champion Jet 2.

Το World Champion Jet ανανέωσε το ραντεβού για τη νέα χρονιά λέγοντας στη Σύρο… εις το επανιδείν! Ο καπετάνιος Κωνσταντίνος Καταγάς θέλησε να κάνει μια όμορφη πιρουέτα με παρατεταμένους συριγμούς. Δείτε τις εικόνες του cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις