Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το viral ελικόπτερο που μπήκε σε βενζινάδικο για να βάλει καύσιμα

Σύρος: Λύθηκε το μυστήριο με το viral ελικόπτερο που μπήκε σε βενζινάδικο για να βάλει καύσιμα

Το ελικόπτερο κέντρισε τα βλέμματα μέσα και έξω από το βενζινάδικο. Ο πιλότος ζήτησε αμόλυβδη βενζίνη. Η Σύρος μαθαίνει την ιστορία που έκρυβαν οι εικόνες…

Ο ιδιοκτήτης και οι υπόλοιποι πελάτες στο βενζινάδικο κοιτούσαν τις εικόνες έκπληκτοι. Ένα ελικόπτερο έφτασε την περασμένη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο πρατήριο υγρών καυσίμων, με τον πιλότο να ζητάει συνολικά 120 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων. Η Σύρος βλέπει τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με τα σχόλια των χρηστών να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Για την ακρίβεια το ελικόπτερο είναι γυροπλάνο (Gyroplanes) και είναι το μοναδικό μηχάνημα στον κόσμο που μπορεί να ανεφοδιαστεί με καύσιμα εκεί που άλλοι αεροπόροι δεν μπορούν να πάνε, στο βενζινάδικο δηλαδή.

H αλήθεια είναι ότι λίγοι γνώριζαν ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη μπορούν να περιφέρονται στους δρόμους σαν ένα απλό αυτοκίνητο. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου της Σύρου, απόρησαν όταν τους ζήτησαν να κινηθούν εκτός του αεροδρομίου.

Οι κυβερνήτες από την Τσεχία, συνηθίζουν να γνωρίζουν τον κόσμο από ψηλά και να ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για μια σχολή αεροπλοΐας η οποία εκπαιδεύει πιλότους και συνδυάζει και ταξίδια.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αυτή τη φορά θέλησε να επισκεφτεί την χώρα μας. Σύρος, Πάρος, Ίος, Κέα, Σαντορίνη, Νάξος, Ηρακλειά, Τήνος, Άνδρος και Εύβοια ήταν προορισμοί των δύο Τσέχων.

Από το 2011 η πτήση με γυροπλάνο έχει γίνει πολύ δημοφιλής στην Τσεχική Δημοκρατία. Το Cyclades24.gr, εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από το συγκεκριμένο ταξίδι στις Κυκλάδες, με το ελικόπτερο που έγινε viral πριν από λίγες μέρες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις