Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Σύρος: Μεγαλείο ψυχής από 9χρονο παιδί – Δεν έκανε πίσω από τα πειράγματα στο σχολείο για τα μαλλιά του [pics]

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Ο 9χρονος Ιάκωβος Στεφάνου έκανε περήφανους τους γονείς του και έδωσε τη δική του απάντηση σε όλους. Πολλοί σχολίαζαν την εμφάνισή του, αλλά εκείνος είχε ένα μεγάλο στόχο…

Ο 9χρονος αθλητής του Άιαντα Σύρου, Ιάκωβος Στεφάνου, εκτός από εξαιρετικός μπαλαδόρος είναι και ψυχάρα! Είναι ένα από τα παιδιά που πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά του, για να δώσει δύναμη σε παιδιά που έχασαν τα δικά τους στη μάχη με τον καρκίνο. Ο αθλητής του Αίαντα είχε μια υπέροχη ιδέα: Να αφήσει τα ξανθά μαλλιά του να μακρύνουν κάτω από τους ώμους και στη συνέχεια, να τα κόψει και να τα χαρίσει σε καρκινοπαθείς – και κυρίως, σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο – προκειμένου να τους υποστηρίξει στη μάχη τους κατά της ασθένειας.

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Οι γονείς του 9χρόνου αγοριού δηλώνουν πολύ περήφανοι για αυτή την κίνηση του γιου τους. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, άλλα παιδιά τον χλεύαζαν για το μήκος των μαλλιών του, ενώ κάποιοι τον περνούσαν για κορίτσι. Κάποιοι καταλάθος, κάποιοι επίτηδες. Θα μπορούσε να τα είχε παρατήσει και να μη φτάσει στο στόχο που είχε βάλει. Παρ’ όλα αυτά εκείνος ,αν και μικρός στην ηλικία, έδειξε πόσο μεγάλος είναι!

Πηγή:

cyclades24.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε