Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σύρος: Παραδοσιακός γάμος στην Ερμούπολη – Γαμπρός και νύφη έδωσαν ρεσιτάλ

Σύρος: Παραδοσιακός γάμος στην Ερμούπολη – Γαμπρός και νύφη έδωσαν ρεσιτάλ

Ένας γάμος στην Ερμούπολη γεμάτος πανέμορφες εικόνες. Η Σύρος βλέπει τις εικόνες να κάνουν από το μεσημέρι το γύρο του διαδικτύου. Γαμπρός και νύφη σε πελάγη ευτυχίας…

Η Σύρος είναι το νησί που γνωρίστηκαν και η Ερμούπολη το μέρος που επέλεξαν να παντρευτούν. Ο γάμος τους ήταν παραδοσιακός και παραμυθένιος. Γαμπρός και νύφη είδαν τα πάντα να κυλούν όπως τα είχαν σχεδιάσει. Χορός, μουσική και εκπλήξεις πριν και μετά το τέλος του μυστηρίου.

Ο Στρατής Στέφανου, πρόεδρος των ΚΤΕΛ Σύρου και ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ Σύρου παντρεύτηκε το μεσημέρι την εκλεκτή της καρδιάς του Αγνή Θαλασσινού, ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής. Το πρώτο μυστήριο έλαβε χώρα στον Καθολικό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας ενώ το δεύτερο, στην Παναγίτσα στα Χρούσσα.

Ένας κεφάτος γάμος, με χαμόγελα, μουσικές, εκπλήξεις για το αγαπημένο ζευγάρι που έδειξε να ξαφνιάζεται ευχάριστα από τις ετοιμασίες. Η νύφη έφτασε συνοδεία οργάνων, συγγενών και φίλων στην καθολική εκκλησία, όπου την περίμενε ο γαμπρός με ανυπομονησία.

Με το τέλος της καθολικού μυστηρίου, η τσαμπούνα, το τουμπάκι και το λαούτο, άρχισαν να δίνουν παραδοσιακό ρυθμό στον πεζόδρομο της Ερμούπολης, με το αγαπημένο ζευγάρι να διανύει την απόσταση, χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Οι χοροί ξεκίνησαν από νωρίς, ο κύκλος μεγάλωσε και φυσικά δε θα μπορούσε να μπει και το Λεωφορείο του ΚΤΕΛ!

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις