Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Σύρος: Θαυμασμός για τον υπέροχο ιερέα που έγινε ξανά θέμα συζήτησης σε ένα ολόκληρο νησί

Σύρος: Θαυμασμός για τον υπέροχο ιερέα που έγινε ξανά θέμα συζήτησης σε ένα ολόκληρο νησί

Ο ιερέας έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της προσφοράς στη Σύρο. Η νέα εικόνα και η ιστορία που την συνοδεύει κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Ο Πατέρας Κωνσταντίνος Κοντός θα μπορούσε να αποτελεί και φωτεινό παράδειγμα της Χριστιανικής εκκλησίας προς τους πιστούς. Ένα πρότυπο ιερέα που θα ήθελαν οι όλοι οι πιστοί στην ενορία τους! Υπόδειγμα ιερέα, φωτισμένου ανθρώπου και οικογενειάρχη.

Ιδιαίτερα αγαπητος στην Συριανή κοινωνία και όχι μόνο. Ο π. Κωνσταντίνος βοηθάει πάντα τους συμπολίτες του με όποιο τρόπο μπορεί μέσα από το λειτούργημά του. Κάποιοι τον έχουν δει να σκοράρει στους αγιασμούς ποδοσφαιρικών ομάδων τόσο με το πόδι, όσο και με το χέρι! Εχει συμμετάσχει σε θεατρικές, χορευτικές παραστάσεις, αλλά και σε διαφημιστικό βίντεο της Σύρου.

Η «ψυχή» πάσης ενεργείας, ο άνθρωπος πίσω από κάθε εθελοντική δράση και φυσικά πρόεδρος του σωματείου Πολυτέκνων Σύρου. Αυτή τη φορά ο φακός του cyclades24.gr, κατέγραψε τον Ιερέα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, να μεταφέρει ρούχα που του πρόσφεραν συμπολίτες του με τελικούς αποδέκτες τους πολύτεκνους του νησιού!

Αυτή είναι η Εκκλησία που έχει ανάγκη ο κόσμος. Υπέροχο παράδειγμα θυσίας και προσφοράς ο Παπακώστας! Του ευχόμαστε ολόψυχα καλό κουράγιο και καλή δύναμη για τη συνέχεια…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις