Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σύρος: Τουρκάλα επιχειρηματίας ήρθε για διακοπές με αυτή την ονειρεμένη θαλαμηγό – Οι εικόνες απόλυτης χλιδής [pics]

Σύρος: Τουρκάλα επιχειρηματίας ήρθε για διακοπές με αυτή την ονειρεμένη θαλαμηγό – Οι εικόνες απόλυτης χλιδής [pics]

Επέλεξε τη Σύρο και η εκπληκτική θαλαμηγός της θάμπωσε τους πάντες. Το πλωτό παλάτι έδεσε στην Ερμούπολη…

H θαλαμηγός “Fundamental” με το εντυπωσιακό σκαρί βρίσκεται στη Σύρο, στο λιμάνι της Ερμούπολης. H Sevil Sabancı αγόρασε το περασμένο έτος, απο τον πρωτοπόρο αρχιτέκτονα Riza Tansu, της εταιρείας Tansu Yachts, την θαλαμηγό μήκους 39,3 μέτρων και πλάτους 7,6 μέτρων έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Καθηλώνει με την ομορφιά του τους περαστικούς που στέκονται για λίγο να την παρατηρήσουν. Η θαλαμηγός με ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό σκαρί, ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Ερμούπολης. Το σκάφος αναψυχής με σημαία Τουρκίας, κατέπλευσε στο λιμάνι της Ερμούπολης, προχθές Παρασκευή 13 Ιουλίου, προερχόμενο την Νάξο.

Η Ιδιοκτήτρια Σεβίλ Σαμπάντσι, διαθέτει την δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανική και χρηματοοικονομική εταιρεία της Τουρκίας “Sabanci Holding” η οποία αγόρασε από την εταιρεία Tansu Yachts το τότε «Sexy Fish». Το συγκεκριμένο σκάφος έχει αποκτήσει και βραβείο για το design και τις πολυτελείς του ανέσεις που προσφέρει.

Η εντυπωσιακή θαλαμηγός στη Σύρο

Μπορεί για τους περισσότερους να είναι πολυτέλεια έστω και μιας ώρας κρουαζιέρα με το εν λόγω σκάφος, ωστόσο για το λιμάνι της Σύρου ο πολυτελής τουρισμός κρουαζιέρας δεν είναι… πολυτέλεια, τουναντίον, τείνει να γίνει μια πιο σταθερή, έως και μόνιμη κατάσταση, με όλο και περισσότερα γιοτ να το επισκέπτονται.

Το εσωτερικό της εκπληκτικής θαλαμηγού

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις