Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Σύρος: Βιασμός γυναίκας σε διαμέρισμα στην Ερμούπολη – Συνελήφθη ο δράστης

Σύρος: Βιασμός γυναίκας σε διαμέρισμα στην Ερμούπολη – Συνελήφθη ο δράστης

Η Σύρος παραμένει ανάστατη. Ο βιασμός της άτυχης γυναίκας σημειώθηκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στην Ερμούπολη. Πανικός σε γειτονιά της περιοχής…

Ο βιασμός της άτυχης γυναίκας στην Ερμούπολη, κινητοποίησε αρχικά γείτονές της, που άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η Σύρος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται με τρόμο. Ο δράστης που φέρεται να γνώριζε τη γυναίκα, μπήκε στο διαμέρισμα και της επιτέθηκε. Η 48χρονη από την Ουκρανία αντιστάθηκε αρχικά, αλλά όταν ο άντρας άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, σταμάτησε να παλεύει μαζί του. Σε κατάσταση σοκ μετά τον εφιάλτη που έζησε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, που έκαναν έρευνες στα στενά της περιοχής.

Σε βάρος του αλλοδαπού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων. Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης επιτέθηκε στην 48χρονη γυναίκα από την Ουκρανία και άρχισε να την χτυπά. Παρά την προσπάθειά της να αντισταθεί και να ξεφύγει, κατάφερε να της αφαιρέσει τα ρούχα που φορούσε, επιχειρώντας να την βιάσει.

Κάποια στιγμή, το θύμα της επίθεσης κατάφερε προσωρινά να ξεφύγει, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, την ακινητοποίησε και την κακοποίησε σεξουαλική.

Από τη λογομαχία και τις φωνές που ακούστηκαν, καθώς το θύμε ζητούσε έντονα βοήθεια, υπήρξε κινητοποίηση των γειτόνων, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο δράστης της επίθεσης κατάφερε να φύγει από το σπίτι πριν φτάσει το περιπολικό.

Οι αρχές, αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες του συμβάντος και κατόπιν συντονισμένης έρευνας δεν άργησαν να βρουν τα ίχνη του. Κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται, ενώ αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της εισαγγελίας με τις κατηγορίες του βιασμού και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων.

Η 48χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για νοσηλεία, μιας και έφερε τραύματα από την επίθεση την οποία δέχτηκε. Η ζωή της ευτυχώς δεν κινδυνεύει.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις