Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σύβοτα: Διαλύθηκαν αυτοκίνητα σε τροχαίο – Ξηλώθηκε ο πίσω άξονας στο ένα μετά τη μετωπική σύγκρουση

Σύβοτα: Διαλύθηκαν αυτοκίνητα σε τροχαίο – Ξηλώθηκε ο πίσω άξονας στο ένα μετά τη μετωπική σύγκρουση

Σοβαρό τροχαίο στα Σύβοτα στη Θεσπρωτία με δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται μετωπικά στον περιφερειακό δρόμο της περιοχής. Οι εικόνες δείχνουν τη σοβαρότητα του ατυχήματος…

Το τροχαίο στα Σύβοτα στη Θεσπρωτία, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ένα δύσκολο σημείο του περιφερειακού δρόμου, όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη και οι προσπεράσεις απαγορευτικές. Ο οδηγός του ενός ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Αυτοκίνητο που πήγαινε κανονικά δεν μπόρεσε να φρενάρει και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το ευτύχημα στο τροχαίο ατύχημα είναι πως δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Πιο αναλυτικά, σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Σύβοτα στη Θεσπρωτία. Το τροχαίο ατύχημα, σύμφωνα έγινε όταν οδηγός ΙΧ, έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με κανονικά κινούμενο όχημα.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως το δεύτερο όχημα έχασε τον πίσω άξονα του. Ευτυχώς από το τροχαίο ατύχημα δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Σύμφωνα με το thespro.gr, προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας, ενώ τα οχήματα απομακρύνθηκαν από την οδική βοήθεια “Μπότσαρης”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις