Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τάκης Ζαχαράτος: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του, που πέθανε από κορονοϊό – Το μήνυμα που ανέβασε

Τάκης Ζαχαράτος: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του, που πέθανε από κορονοϊό – Το μήνυμα που ανέβασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος ζει μια από τις δυσκολότερες μέρες της ζωής του. Μαζί με τα αδέρφια και τους στενούς συγγενείς του, θα πουν το τελευταίο αντίο στον πατέρα του…

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρίσκεται στην Πάτρα, για την κηδεία του πατέρα του. Ο γνωστός performer, περνάει μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του. Ο πατέρας του που είχε νοσήσει από κορονοϊό, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του Δημήτρη Ζαχαράτου, πατέρα του Τάκη Ζαχαράτου γνωστού performer και κριτή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», που “έφυγε” ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, χτυπημένος από κορονοϊό. Ο Δημήτρης Ζαχαράτος πέθανε σε ηλικία 89 ετών στο ΠΝΠ στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν. Νόσησε στο ίδρυμα της “Αγίας Σκέπης” όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε.

Υπήρξε πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και ακολούθως ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο τμήμα στίβου της οποίας πρόσφερε πάμπολα. Με την αγαπημένη του σύζυγο Χαρίκλεια (Χαρούλα), που “έφυγε” πριν μερικά χρόνια, απέκτησαν δύο γιους, τον Τάκη και τον Σωτήρη Ζαχαράτο (πρωταθλητής πυγμαχίας) και την Ιωάννα. Ζούσε για χρόνια στο Θεριανό.

Σύμφωνα με το tempo24, η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 11.00 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα. Ο Τάκης Ζαχαράτος ανέβασε στα social media το πρώτο μήνυμα του μετά τον θάνατο του μπαμπά του. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα ρητό του πνευματικού και συγγραφέα π. Λίβυου, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Όταν περνάς μια δυσκολία, να κάνεις προσευχή. Να ζητάς από τον Θεό να φωτίσει τα βήματα και τις αποφάσεις σου. Και έπειτα να βλέπεις τα σημάδια στην καθημερινότητα της ζωής σου…».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις