Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τέλος εποχής! Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης του θρυλικού Remezzo

Τέλος εποχής! Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης του θρυλικού Remezzo
φωτό από kathimerini

Ο επιχειρηματίας Μάκης Ζουγανέλης, εμβληματική μορφή της Μυκόνου «σφράγισε» μια ολόκληρη εποχή. Τα τελευταία χρόνια ζούσε αποτραβηγμένος στην Αθήνα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έφυγε από τη ζωή ένας θρυλικός επιχειρηματίας και  εμβληματική μορφή της Μυκόνου, ο Μάκης Ζουγανέλης, ο άνθρωπος  που έστησε την δεκαετία του ’60  το κλαμπ Remezzo στην είσοδο της Χώρας απέναντι από το παλιό λιμάνι.

Από το «Remezzo» πέρασαν όλοι οι διάσημοι και οι καλλονές που επισκέπτονταν την Μύκονο καθώς το κλαμπ ήταν ο απόλυτος προορισμός νυχτερινής διασκέδασης για τις μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς Jet set.

Ο ίδιος είχε γνωρίσει προσωπικά διασημότητες από όλους τους χώρους όπως ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής, ο Τάκης Χορν και δεκάδες άλλοι.

Αποτραβηγμένος στην Αθήνα

Ο Μάκης Ζουγανέλης  ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο για τη διάσημη nightlife της Μυκόνου αλλά τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί και ζούσε στη Αθήνα.

«Πάντα ήμουν ένας απλός άνθρωπος. Κοίταξα να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο τέλεια μπορούσα και τα κατάφερα. Οπουδήποτε πάω στο εξωτερικό είμαι γνωστός. Είχα την ευκαιρία να εργαστώ με VIP πελάτες και να είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι. Αυτή ήταν η “ειδικότητά” μου» είχε δηλώσει πριν λίγα χρόνια ο ίδιος, σε συνέντευξή του.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

Με πληροφορίες από Καθημερινή

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις