Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τέμπη: Εγχείρηση για τον Γεράσιμο που χαροπαλεύει μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Τέμπη: Εγχείρηση για τον Γεράσιμο που χαροπαλεύει μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ο 21χρονος πολυτραυματίας Γεράσιμος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, θα υποβληθεί σε εγχείρηση…

Ο πολυτραυματίας συνεχίζει να δίνει μάχες. Από εκείνο το εφιαλτικό βράδυ στα Τέμπη έχουν περάσει 9 μήνες. Βγήκε ζωντανός από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του. Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει δείχνει ατελείωτος, αλλά οι ελπίδες δεν έχουν εξανεμιστεί. Ο νεαρός είναι ζωντανός και υπάρχει αισιοδοξία ότι με τη βοήθεια των γιατρών, θα καταφέρει στο τέλος να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δίπλα του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι στενοί συγγενείς του, που ευελπιστούν να εισακουστούν οι προσευχές που κάνουν από την πρώτη στιγμή. Η εγχείρηση που θα κάνει, θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη για την πορεία της υγείας του.

Την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε εγχείρηση ο 21χρονος Γεράσιμος – Ιάσονας, που χαροπαλεύει μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στις 28 Φεβρουαρίου του 2023. Την ανακοίνωση έκανε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, Λουκάς Αποστολίδης ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών από τον εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση της εθνικής τραγωδίας.

Ο κ. Αποστολίδης τόνισε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ειδικής πραγματογνωμοσύνης που διέταξε η αρμόδια επιτροπή καθώς εκκρεμεί ακόμη η ταυτοποίηση του 57ου θύματος.

Επίσης ανέφερε πως θα θέσει το θέμα της εύρεσης κατάλληλου χώρου για τη δίκη η οποία όπως ανέφερε δεν θα αργήσει να έρθει, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το στάδιο των καταθέσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Αποστολίδης στο βίντεο του larissanet.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις