Σάββατο, 2 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τέμπη: Ένα κάλεσμα στα social media έφερε αυτές τις εικόνες στην Καλαμπάκα

Τέμπη: Ένα κάλεσμα στα social media έφερε αυτές τις εικόνες στην Καλαμπάκα

Άτομα κάθε ηλικίας βγήκαν στους δρόμους στην Καλαμπάκα, για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Μαύρα μπαλόνια και πανό με μηνύματα…

Η εθνική τραγωδία στα Τέμπη, έχει συγκλονίσει και τους κατοίκους στην Καλαμπάκα. Δεκάδες άτομα αποφάσισαν μετά από κάλεσμα στα social media να συγκεντρωθούν στο κέντρο της πόλης, για να στείλουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται για το δυστύχημα και αλλαγές ώστε όλα αυτά που διαδραματίζονται στη χώρα από τις 28 Φεβρουαρίου, να μην επαναληφθούν.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα εκατοντάδες άτομα, όλων των ηλικιών, άρχισαν να συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας ανταποκρινόμενοι σε ένα κάλεσμα διαμαρτυρίας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο κυκλοφόρησε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Αρκετοί κρατούσαν λίγα λουλούδια στα χέρια τους ενώ άλλοι μαύρα μπαλόνια. Ένα πανό με τις φράσεις «Κράτος Δολοφόνε – Κουράγιο στις Οικογένειες» ήταν ήδη αναρτημένο στην πλατεία δηλωτικό της θλίψης και της οργής και που επικρατεί για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Ακολούθησε πορεία έως το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Καλαμπάκας. Δείτε τις εικόνες του ekalampaka.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις