Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Τέμπη: Ο ατελείωτος Γολγοθάς του 21χρονου Γεράσιμου που χαροπαλεύει μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Τέμπη: Ο ατελείωτος Γολγοθάς του 21χρονου Γεράσιμου που χαροπαλεύει μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ο 21χρονος πολυτραυματίας Γεράσιμος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Οι σκέψεις της οικογένειάς του…

Ο πολυτραυματίας συνεχίζει να δίνει μάχες. Από εκείνο το εφιαλτικό βράδυ στα Τέμπη έχουν περάσει σχεδόν 8 μήνες. Βγήκε ζωντανός από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του. Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει δείχνει ατελείωτος, αλλά οι ελπίδες δεν έχουν εξανεμιστεί. Ο νεαρός είναι ζωντανός και υπάρχει αισιοδοξία ότι με τη βοήθεια των γιατρών, θα καταφέρει στο τέλος να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δίπλα του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι στενοί συγγενείς του, που ευελπιστούν να εισακουστούν οι προσευχές που κάνουν από την πρώτη στιγμή.

Τιτάνιες οι μάχες για να κρατηθεί στη ζωή ο 21χρονος Ιάσονας – Γεράσιμος Γεωργιάδης. Ο φοιτητής εκτοξεύτηκε στα χωράφια, όπου εκεί τον εντόπισαν αναίσθητο οι διασώστες. Ο άτυχος πολυτραυματίας επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει.

Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούνιο ο 21χρονος Βολιώτης μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας, από όπου, όμως επέστρεψε εξαιτίας μυκητιακής μόλυνσης. Από εκείνη την ημέρα, νοσηλεύεται και πάλι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις από την οικογένεια, ώστε να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Αμερικής. Εν τω μεταξύ, το κατώφλι του ειδικού εφέτη ανακριτή πέρασε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, ο δικηγόρος της οικογένειας του 21χρονου, ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των Τεμπών.

«Η επίσκεψή μου στον εφέτη ανακριτή και τον εισαγγελέα γίνεται για δύο θέματα. Το πρώτο θέμα είναι η ολοκλήρωση των προανακριτικών πράξεων σε έναν ορίζοντα χρόνου που πιστεύω μέχρι τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία.

Το δεύτερο θέμα αφορά την υπόθεση, αν θα φτάσει την άνοιξη ή το καλοκαίρι στην αίθουσα, θα πρέπει να υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα να αντιμετωπιστούν διότι υπάρχουν οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι ταυτόχρονα» ανέφερε στο taxydromos.gr και πρόσθεσε ότι και από την έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας υπάρχουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που φτάνουν μέχρι και την κορυφή της πολιτικής ηγεσίας για το πώς χειρίστηκαν τα οικονομικά δεδομένα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις