Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τέμπη: «Ο Γεράσιμος πρόλαβε το τρένο για 10 δευτερόλεπτα» λέει ο πατέρας του

Τέμπη: «Ο Γεράσιμος πρόλαβε το τρένο για 10 δευτερόλεπτα» λέει ο πατέρας του

Ο 21χρονος Γεράσιμος συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο πατέρας του πολυτραυματία μίλησε για τα όσα έζησε εκείνη τη «μαύρη» μέρα…

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο πατέρας του Γεράσιμου που ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. «Εννέα λεπτά πριν από την αναχώρηση του τρένου ο Γεράσιμος έπαιζε στο πιάνο ένα τραγούδι και εκείνη την ώρα έλεγα να βάλω ρούχα να τον πάω Θεσσαλονίκη ή να βάλω μία φόρμα και να τον πάω στο τρένο. Νομίζοντας ότι τον στέλνω με ένα ασφαλές μέσο στον προορισμό του επέλεξα το δεύτερο. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό», ανέφερε ο Διονύσης Γεωργιάδης.

«Λάθος μου που τον άφησα να πάει με το τρένο. Το τρένο το προλάβαμε για δέκα δευτερόλεπτα. Αν γνωρίζαμε ότι τα τρένα ήταν επικίνδυνα, τα παιδιά μας δεν θα ταξίδευαν», πρόσθεσε.

Ο πολυτραυματίας συνεχίζει να δίνει μάχες. Από εκείνο το εφιαλτικό βράδυ στα Τέμπη έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος. Βγήκε ζωντανός από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του. Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει δείχνει ατελείωτος, αλλά οι ελπίδες δεν έχουν εξανεμιστεί. Ο νεαρός είναι ζωντανός και υπάρχει αισιοδοξία ότι με τη βοήθεια των γιατρών, θα καταφέρει στο τέλος να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δίπλα του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι στενοί συγγενείς του, που ευελπιστούν να εισακουστούν οι προσευχές που κάνουν από την πρώτη στιγμή.

Ο πατέρας του παραβρέθηκε σε εκδήλωση που είχε τον τίτλο «Τέμπη 2023-2024. Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί» και έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου «Τέμπη 2023».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις