Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τέρμα τα γκάζια στους άδειους δρόμους της Πάτρας (video)

Τέρμα τα γκάζια στους άδειους δρόμους της Πάτρας (video)
ΦΩΤΟ THEBEST

Όσοι μένουν κοντά και ειδικά πάνω ή κάτω από την ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου παρατηρούν διαρκώς μηχανές και  αυτοκίνητα να τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες.

“Δεν είναι ανάγκη να τα δεις, τα ακούς”, λένε κάτοικοι των Μποζαϊτίκων, του Κοτρωνίου και του Νέου δρόμου, που όχι μόνο τις νυχτερινές ώρες, αλλά πλέον ακόμη και το απόγευμα, βιώνουν μια απίστευτη ηχορύπανση, τη στιγμή που η καραντίνα έχει ερημώσει τους δρόμους. Μικρή και μεγάλη περιμετρική αποτελούν επίσης συνήθεις ύποπτες οδούς για ανάπτυξη ταχυτήτων από οδηγούς που είτε κάνουν κόντρες είτε δοκιμάζουν τα όρια των οχημάτων τους σύμφωνα με το thebest.gr

Οι άδειοι δρόμοι λόγω του lockdown φαντάζουν σαν… πίστες αγώνων για νεαρούς κυρίως, που κάνουν μέχρι και σούζες με μηχανές μεγάλου κυβισμού, ακόμη και με το φως της ημέρας.

Η τροχαία Πατρών γνωρίζει ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις επεμβαίνει πολύ προσεκτικά, καθώς ενδεχόμενο μπλόκο ή καταδίωξη θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό ατύχημα, με θύμα τόσο τον δικυκλιστή όσο και διερχόμενους από τον δρόμο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις