Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θάνατος ιερέα από κορονοϊό στο Λουτράκι: «Δεν ήταν αρνητής του εμβολίου» λέει ο γιος του

Θάνατος ιερέα από κορονοϊό στο Λουτράκι: «Δεν ήταν αρνητής του εμβολίου» λέει ο γιος του
Φωτογραφία αρχείου

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Καλαμάκι Λουτρακίου, καθώς 49χρονος ιερέας, πατέρας τριών παιδιών, έχασε την μάχη με τον κορονοϊό την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ο γιος του ιερέα, που ήταν ανεμβολίαστος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι ο πατέρας του δεν ήταν αρνητής του εμβολίου, απλώς ήθελε να είναι σίγουρος για την ασφάλεια του εμβολίου.

«Δεν ήταν καθόλου αρνητής. Ίσα ίσα αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν, ήθελε να εξετάσει κάθε σενάριο και όποτε σιγουρευότανε πλήρως θα το έκανε τότε. Δεν σημαίνει όμως ότι ήταν αρνητής, σε καμία περίπτωση. Σας λέω τον ζούσα καθημερινά. Μαζί μου ήταν. Τηρούσε κανονικά τα μέτρα στην εκκλησία, έκανε πολλές παρατητήρσεις στον κόσμο και την πλήρωσε ο ίδιος, επειδή κάποιοι άλλοι δεν προσέχανε», δήλωσε ο Ραφαήλ Μητρογιάννης. 

Πρόσθεσε δε ότι κανένας από την οικογένεια δεν είχε εμβολιαστεί, γιατί ήθελαν να «σιγουρευτούν πλήρως». 

«Δεν ήταν κανένας αρνητής. Και εγώ είχα νοσήσει και η μάνα μου και οι αδερφές μου και ο ίδιος. Απλά ο ίδιος δεν τα έβγαλε πέρα», επισήμανε ο γιος του. 

Ο άτυχος ιερέας αρχικά είχε ήπια συμπτώματα, η εξέλιξη όμως δεν ήταν η αναμενόμενη για αυτόν. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητο να μπει στο νοσοκομείο. 

Ακούστε όσα είπε στον ΣΚΑΪ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις