Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αυτή είναι η προφητική ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αυτή είναι η προφητική ζωγραφιά της Τζωρτζίνας λίγο πριν πεθάνει

Η Τζωρτζίνα ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα που πέθανε τον Ιανουάριο του 2022. Οι Αρχές θεωρούν πως αν βρεθούν οι απαντήσεις στη δική της περίπτωση, θα λάμψει η αλήθεια συνολικά…

Το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Με τις Αρχές να προχωρούν τη μεγάλη έρευνα και ήδη όπως τονίζουν, να έχουν σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τα όσα έγιναν. Για το πώς και γιατί δηλαδή, τα τρία αγγελούδια έφυγαν από τη ζωή, πριν προλάβουν να μεγαλώσουν.

Το βάρος έχει πέσει στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Της 9χρονης που πέθανε τελευταία, τον περασμένο Ιανουάριο, με τους γιατρούς να μην μπορούν να βρουν απαντήσεις για το αναπάντεχο τέλος της. «Έχει γίνει έρευνα σε 4-5 σύνδρομα κληρονομικής φύσεως από τα οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος των παιδιών, όμως έχει αποδειχθεί ότι δεν έπασχαν από οποιοδήποτε από αυτά τα σύνδρομα» τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, υπογραμμίζοντας ότι οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν εκτός πραγματικότητας οποιαδήποτε αναφορά στην αγενεσία φλεβοκόμβου.

Παράλληλα, οι γιατροί από το Καραμανδάνειο στην Πάτρα, υπογραμμίζουν ότι οι αναφορές της μητέρας για την άφιξη των γιατρών αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα στη Τζωρτζίνα είναι ψευδείς, με έναν από τους γιατρούς να υποστηρίζει ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο σημείο του νοσοκομείου, κάτι που θα το καταθέσει και στις Αρχές.

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλεί μια ζωγραφιά της Τζωρτζίνας στην οποία φέρεται να έχει απεικονίσει τις αδελφές της και τον εαυτό της σαν αγγέλους. Η φράση «για εσάς», που έγραψε το παιδί, ραγίζει καρδιές.

H παιδοψυχολόγος Χριστίνα Βογιατζή έσπευσε να κάνει τη δική της ανάλυση πίσω από τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας…

Στο μικροσκόπιο της έρευνας θα μπουν σύντομα και τα βίντεο που τράβηξε η μητέρα με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας, την ώρα που ο διευθυντής της εντατικής του νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα, τονίζει πως η μητέρα δεν τον ειδοποίησε ποτέ έγκαιρα.

«Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι Αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά» σημείωσε χθες στην εφημερίδα Πελοπόννησος ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις