Σάββατο, 18 Μαΐ
25oC Αθήνα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – Νέα μαρτυρία: «Το μεγαλύτερο κοριτσάκι παρακολουθούσε σοκαρισμένο το αδελφάκι του»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – Νέα μαρτυρία: «Το μεγαλύτερο κοριτσάκι παρακολουθούσε σοκαρισμένο το αδελφάκι του»

Με την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα ασχολήθηκε και το βράδυ της Παρασκευής (11.03.2022) 11 Μαρτίου το «Φως στο Τούνελ». Φωτογραφίες, βίντεο και νέες μαρτυρίες παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, ενώ με την Αγγελική Νικολούλη μίλησε και η μητέρα των κοριτσιών. 

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε μάρτυρας – «κλειδί» στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο εν λόγω μάρτυρας φέρεται να ήταν παρών κατά τη μεταφορά του βρέφους, της μικρής Ίριδας, στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο.

«Ήταν ένα μωρό που δεν είχε ζωτικά σημεία, ούτε αναπνοή ούτε κυκλοφορία και προσπαθούσαμε να κάνουμε ανάνηψη. Στα βρέφη δε γίνεται αντιληπτό αμέσως ότι δεν αναπνέουν και αυτό υπέθεσα την πρώτη στιγμή που το είδα. Κι άλλη φορά έχω πάει σε παιδάκι που δυστυχώς το βρήκε νεκρό η μαμά του ενώ κοιμόταν. Δεν καταλαβαίνει η μαμά καμιά φορά αν κοιμάται το παιδί ή αν αναπνέει. Και συνήθως το αντιλαμβάνονται όταν είναι αργά» τόνισε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Click4more: Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Εγώ είπα στον Μάνο να φύγει» λέει η μητέρα – Τι υποστήριξε για τις εκδορές

«Δεν διακρίναμε κάτι στο βρέφος που να μας έκανε εντύπωση με την πρώτη εικόνα. Ήμασταν επικεντρωμένοι στο να κάνουμε ανάνηψη και δεν εξετάσαμε τίποτα άλλο. Αν είχε κάποια κάκωση ή κάτι άλλο, πιστεύω θα το βλέπαμε», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Τζωρτζίνα, ήταν παρούσα στο συμβάν, είπε: «Θυμάμαι ένα κοριτσάκι, το οποίο ήταν αμίλητο. Παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν χωρίς να μιλάει, ίσως ήταν τρομαγμένο, ήταν χαμένο. Συνέβαιναν όλα μπροστά του. Έμοιαζε σοκαρισμένο. Μετά μάθαμε ότι και το παιδάκι αυτό είχε την ίδια κατάληξη…».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Προπονητής της Τζωρτζίνας: «Δεν άντεξα να πάω στην κηδεία»

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής (12.03.2022) μίλησε και ο προπονητής της Τζωρτζίνας στο ποδόσφαιρο, κάνοντας λόγο για ένα πολύ έξυπνο και γεμάτο χαρά παιδί.

«Είχε πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Έπαιρνε πολύ εύκολα όλα όσα της δίδασκα. Ήταν χαρούμενο και ευδιάθετο παιδί, μες στην τρελή χαρά. Φαινόταν ότι αγαπούσε πολύ τον μπαμπά της. Ήταν συνέχεια μαζί. Ήμασταν συμπαίκτες με τον Μάνο. Όταν έφυγε από την ομάδα, δεν ξαναήρθε η Τζωρτζίνα», ανέφερε συγκινημένος.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν πέθανε. Μου στοίχισε πολύ γιατί με αγάπαγε πολύ και την αγαπούσα κι εγώ. Οι γονείς μου ζήτησαν τη φανέλα με το όνομά της και την έστειλα στο σπίτι τους, γιατί δεν άντεξα να πάω στην κηδεία» συμπλήρωσε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις