Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θάσος: Κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην γυναίκας του την Κυριακή του Πάσχα

Θάσος: Κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην γυναίκας του την Κυριακή του Πάσχα

Ανάστατη η Θάσος από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι του νησιού. Οι Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο γρήγορα και απέτρεψαν την εξάπλωσή της…

Η Θάσος στο επίκεντρο μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι την Κυριακή του Πάσχα. Για τον εμπρησμό συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της ιδιοκτήτριας που αρνείται κάθε εμπλοκή και ανάμειξη στα όσα έγιναν. Η γυναίκα όμως που έκανε την καταγγελία, υποστηρίζει ότι πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά, είχε τσακωθεί μαζί του και εκείνος την απείλησε. Λίγο αργότερα όπως ανέφερε σε αστυνομικούς ειδοποιήθηκε για τις φλόγες και τους καπνούς που έβγαιναν μέσα από το διαμέρισμά της.

Πιο αναλυτικά η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα σε κατοικία στο Ραχώνι Θάσου, η οποία καταστράφηκε εντελώς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του proininews.gr, ένας 41χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Θάσου, καθώς κατηγορείται ότι εκείνος ευθύνεται για τη φωτιά στο σπίτι, το οποίο ανήκει στην πρώην σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί επεισόδιο σε άλλο σπίτι όπου ο 41χρονος πήγε να δει τα παιδιά του. Αποχώρησε από το σπίτι και στην συνέχεια κατηγορείται ότι πήγε στο πατρικό της πρώην συζύγου του και έβαλε φωτιά.

Τα δύο σπίτια βρίσκονται σε μικρή απόσταση το ένα με το άλλο. Ο 41χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο σήμερα (18/4) το απόγευμα, πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις