Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Το τραγούδι – αφιέρωση για την επίθεση σε ταβέρνα της Καλαμπάκας

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Το τραγούδι – αφιέρωση για την επίθεση σε ταβέρνα της Καλαμπάκας

Στον απόηχο της επίθεσης που δέχτηκε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και η παρέα του, γίνεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Γνωστός εστιάτορας αναλαμβάνει δράση με το μικρόφωνο στα χέρια…

Ο Γιάννης Πίσσας, ο αποκαλούμενος “Μαγκλάρας”, ο άνθρωπος που έχει υποδεχθεί στις ταβέρνες του τόσο στη Σκιάθο όσο και στην Καλαμπάκα διασημότητες απ’ όλο τον κόσμο παίρνει θέση για την επίθεση στον καθηγητή Θεόδωρο Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα του Καστρακίου.

Ζητάει απ’ όλους ψυχραιμία, να πέσουν οι τόνοι και τελικά εκ μέρους όλων των συναδέλφων του οι οποίοι, όπως τονίζει στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, ερμηνεύει μοναδικά ένα τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου, αφιερωμένο στα όσα έγιναν. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το trikalavoice.gr…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» η επίθεση κατά του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε ταβέρνα προκάλεσε την παρέμβαση του διευθύνοντα στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλου.

Κατά το δημοσίευμα το πρώτο σκέλος αφορά στο εάν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις που διώκονται αυτεπάγγελτα. Το δεύτερο σκέλος αφορά στο να διερευνηθεί εάν οι εμπλεκόμενοι υποβάλλουν μήνυση, καθώς η προθεσμία υποβολής μήνυσης λήγει σε 3 μήνες.

Υπενθυμίζεται πως ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κατήγγειλε πως όταν επισκέφτηκαν ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας μαζί με 25 συναδέλφους του δέχτηκαν επίθεση από τους ιδιοκτήτες που τους πέταξαν, στην κυριολεξία, έξω από το μαγαζί. Ο λόγος ήταν ότι ο Στέλιος Λουκίδης τους ρώτησε για ποιο λόγο δεν ελέχθησαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμών τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις