Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσπρωτία: Δείτε τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο μετά από έλεγχο

Θεσπρωτία: Δείτε τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σε αυτοκίνητο μετά από έλεγχο

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε ειδικές κρύπτες και ο οδηγός συνελήφθη. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο στη Θεσπρωτία, μετά τον αστυνομικό έλεγχο…

Οι συλλήψεις για ναρκωτικά συνεχίζονται και στη Θεσπρωτία. Οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν αστυνομικοί από την Ηγουμενίτσα αποδείχθηκαν σωστές και σε μπλόκο που στήθηκε, το επίμαχο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε. Μετά τον έλεγχο και την αποκάλυψη της αλήθειας, ο οδηγός συνελήφθη. Πλέον καλείται να δώσει απαντήσεις σε εισαγγελέα, που έχει στα χέρια του, τον φάκελο της υπόθεσης.

Πιο αναλυτικά, στη Θεσπρωτία η Αστυνομία εντόπισε και κατέσχεσε περίπου 75 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε κρύπτες αυτοκινήτου. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ηγουμενίτσας σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο κατηγορούμενος.

Κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στις οποίες βρίσκονταν κρυμμένα συνολικά 79 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 74 κιλών και 886 γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητο και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Δείτε τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις