Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσπρωτία: Εξαφάνιση 33χρονου από το χωριό Πλαίσιο Φιλιατών – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Θεσπρωτία: Εξαφάνιση 33χρονου από το χωριό Πλαίσιο Φιλιατών – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Σοκ στο χωριό Πλαίσιο Φιλιατών στη Θεσπρωτία από την εξαφάνιση του Βασίλειου Ζήση 33 ετών. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το «Χαμόγελο του Κυριακού».

Για την εξαφάνιση του Βασίλειου Ζήση το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε την Κυριακή 7 Απριλίου, ότι ο άνδρας αγνοείται από τις 3 Απριλίου, απογευματινές ώρες, από το χωριό Πλαίσιο Φιλιατών στη Θεσπρωτία.

«Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Ζήση Βασιλείου την Κυριακή και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ζήσης (επ.) Βασίλειος (ον.) έχει ύψος 1,85 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε φόρμα εργασίας και καφέ δερμάτινο μπουφάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις