Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσπρωτία: Κάτω από τα παράθυρα του αυτοκινήτου εικόνες που εκπλήσσουν – Ο τετραπέρατος οδηγός με χειροπέδες [pics]

Θεσπρωτία: Κάτω από τα παράθυρα του αυτοκινήτου εικόνες που εκπλήσσουν – Ο τετραπέρατος οδηγός με χειροπέδες [pics]

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα 4 φωτογραφίες που προκαλούν αίσθηση. Ο έλεγχος έγινε στη Θεσπρωτία…

Αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε ναρκωτικά με το αυτοκίνητό του, συνελήφθη ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών χθες το μεσημέρι (01-08-2018), στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας.

Πρόκειται για έναν 19χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 28χρονο αλλοδαπό, που αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 19χρονος δράστης και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες πίσω από τις ταπετσαρίες του οχήματος, 26 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 17 κιλών και 474 γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οργανωτής της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών είναι 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αναζητείται. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 600 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις