Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θεσπρωτία: Μαθήτρια κατηγορεί τον οδηγό ταξί που την μετέφερε στο σχολείο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Θεσπρωτία: Μαθήτρια κατηγορεί τον οδηγό ταξί που την μετέφερε στο σχολείο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η καταγγελία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας έγινε σε αστυνομικό τμήμα στη Θεσπρωτία, από μαθήτρια που συνοδευόταν από τον πατέρα της. Τι είπε για τον οδηγό ταξί…

Σε μία σοβαρή καταγγελία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησε μαθήτρια στη Θεσπρωτία, η οποία μετακινείται από και προς το σχολείο της, με ταξί το οποίο μισθώνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου. Σύμφωνα με τα όσα είπε, οδηγός ταξί, εκμεταλλευόμενος τις περιπτώσεις που ήταν το μόνο άτομο που μετέφερε, προχωρούσε σε άσεμνες ερωτήσεις και σεξουαλικά υπονοούμενα.

Η κοπέλα, η οποία είναι ενήλικη, εκμυστηρεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το thespro.gr, τα όσα συνέβαιναν στον πατέρα της και μαζί έσπευσαν στο Α.Τ. Ηγουμενίτσας, όπου κατατέθηκε μήνυση κατά του οδηγού ταξί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρο 337 ΠΚ).

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η άμεση αντικατάσταση του εν λόγω οδηγού, ενώ αναμένεται να κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην πλησιάζει τη μαθήτρια.

Από την Περιφέρεια αναμένεται τη Δευτέρα 15 Απριλίου να γίνει τροποποίηση των δρομολογίων της μεταφοράς μαθητών στη Θεσπρωτία, ώστε να αντικατασταθεί ο συγκεκριμένος ταξιτζής. Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις