Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θεσπρωτία: Της πέρασαν χειροπέδες μπροστά στα ανήλικα παιδιά της – Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε [pics]

Θεσπρωτία: Της πέρασαν χειροπέδες μπροστά στα ανήλικα παιδιά της – Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε [pics]

Η νεαρή οδηγός έβαλε στο πίσω κάθισμα τα παιδιά της και ξεκίνησε. Το αυτοκίνητο έκρυβε ένοχα μυστικά που αποκαλύφθηκαν…

Συνελήφθη, χθες (15-01-2019) το μεσημέρι στο Σμέρτο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 25χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 25χρονη και στο οποίο επέβαιναν και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών, 33 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 35 κιλών και 130 γραμμαρίων. Συνολικά κατασχέθηκαν: η προαναφερόμενη ποσότητα χασίς, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις