Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο στον Παγασητικό Κόλπο

Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο στον Παγασητικό Κόλπο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι Λιμενικές Αρχές Βόλου και Αγίας Κυριακής, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, ενημερώθηκαν ότι ο 59χρονος είχε πάει για κανό στη θαλάσσια περιοχή Μηλίνας Μαγνησίας και έκτοτε αγνοείται.

“Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε αποτελέσματα, αν και οι έρευνες είναι εκτεταμένες και με πολλά μέσα, επιχειρησιακά και ιδιωτικά, συμμετέχουν και εθελοντές και από ξηράς, εντούτοις δεν έχουμε αποτελέσματα, πέραν από το κανό που βρήκαμε, αυτό το αυτοσχέδιο κανό και ένα καπέλο σήμερα, μία τραγιάσκα, που πιθανότατα ανήκει στον αγνοούμενο, δεν έχουμε βρει ακόμα τον άνθρωπο”, δήλωσε στο Radio Marconi του Βόλου, ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, για τις έρευνες για τον 59χρονο αγνοούμενου.

“Έχουμε και εναέρια Μέσα”, πρόσθεσε ο υπαρχηγός, “έψαξε χθες ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και σήμερα έψαξε πάλι, από τη Ν. Αγχίαλο, από την 111 Π.Μ., ένα ελικόπτερο, έψαξε τον Κόλπο, αλλά δυστυχώς δεν έχει εντοπιστεί κάτι ακόμη.

Σήμερα εστιάζουμε τις έρευνες, έχουμε και το λογισμικό που τρέχει από τον θάλαμο, ανάλογα με τα ρεύμα των καιρών, εστιάζουμε εκεί, ανοιχτά προς τα νησάκια τα μικρά, Παλαιό Τρίκερι κ.α., είναι τα σκάφη εκεί και κάνουν τις έρευνες”.

Πηγή: e-volos

 

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις