Θεσσαλία

Λάρισα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στα Άνω Βούναια

Υπό μερικό έλεγχο έθεσε η πυροσβεστική την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στα Άνω Βούναια του δήμου Κιλελέρ Λάρισας σε αγροτοδασική έκταση, με μεγάλη ποσότητα αγροτικών υπολειμμάτων.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, αρχιπύραρχος Χρήστος Σπαθούλας, είπε πως η πυρκαγιά έχει κάψει περίπου 200 στρέμματα από τα οποία 120 είναι δασική έκταση και τα 80 στρέμματα είναι υπολείμματα καλλιεργειών.

Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 16 οχήματα, μια ομάδα από πεζοπόρο τμήμα με επτά πυροσβέστες, ενώ δύο αεροσκάφη πραγματοποίησαν ρίψεις νερού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Θεσσαλία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Θεσσαλία: Περισσότερα άρθρα