Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μπέος: Μου έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι μου!

Μπέος: Μου έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι μου!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε αποκαλύψεις – καταγγελίες προχώρησε σήμερα, Παρασκευή, ο Δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στη μία περίπτωση ο κ. Μπέος κατήγγειλε ότι την Τετάρτη, άνθρωποι με κουκούλες, παρακολουθούσαν το σπίτι του! Συγκεκριμένα είπε ότι νωρίτερα, παρακολούθησε με τον ανήλικο γιο του ποδοσφαιρικό αγώνα σε καφετέρια της πόλης, μαζί με άλλους 100 ανθρώπους. Μόλις έφτασαν στο σπίτι με το αυτοκίνητο του Δημάρχου – και μάλιστα μόλις είχαν αποβιβαστεί από αυτό-  ακούστηκε μία κόρνα να χαλάει την ησυχία της νύχτας.

Τότε πίσω από θάμνους πετάχτηκαν νεαροί άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, προφανώς τρομαγμένοι από τον θόρυβο. Ο κ. Μπέος πλησίασε τον οδηγό του αυτοκινήτου και εκείνος με τη σειρά του, του εξήγησε πως οι άγνωστοι άνδρες του είχαν κινήσει την περιέργεια, τους θεώρησε ύποπτους, καθώς έδειχναν να παρακολουθούν το σπίτι του Δημάρχου.

Ο Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει σχετική έρευνα.

«Καλούσαν τον κόσμο να χαλάσει τα εγκαίνια του κόμβου»

Η δεύτερη περίπτωση αφορά καταγγελία σύμφωνα με την οποία μία ομάδα ατόμων, με κάποιους εξ αυτών να έχουν και πολιτική δράση, καλούσαν τον κόσμο να «χαλάσει τη φιέστα του Μπέου» στα σημερινά εγκαίνια του κυκλικού κόμβου στο Τελωνείο.

Ο κ. Μπέος συμπλήρωσε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και δεν πρόκειται να περάσει, διότι τα έργα είναι για τον κόσμο και κανείς δε μπορεί να χαλάσει μία γιορτή για την παράδοση προς χρήση στους πολίτες ενός σημαντικού έργου.

Πηγή: e-volos

 

 

 

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις