Θεσσαλία

Ο Αχιλλέας Μπέος ξαναχτύπησε! Βόλτα με πατίνι στο κέντρο του Βόλου

Ο δήμαρχος Βόλου συνηθίζει να κάνει εκπλήξεις και λίγες ημέρες πριν Χριστούγεννα ξαναχτύπησε. Έκανε βόλτα με πατίνι στο κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Βόλου διέσχισε με το πατίνι την οδό Ιάσονος, Δημητριάδος και Λαμπράκη, ενώ στη διαδρομή χαιρετούσε πολίτες, οι οποίοι τον φωτογράφιζαν και του εύχονταν “χρόνια πολλά”.

Η βόλτα του Αχιλλέα Μπέου είχε και ως σκοπό να αντιληφθεί τη χρησιμότητα των ηλεκτρικών πατινιών στον Βόλο, καθώς ο Δήμος βρίσκεται σε διαδικασία διερεύνησης προμήθειας 250 αντίστοιχων πατινιών που θα διατίθενται δωρεάν στους πολίτες.

beos

beos

beos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Θεσσαλία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Θεσσαλία: Περισσότερα άρθρα