Σάββατο, 30 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τρίκαλα: Το έκαναν ντουμάνι μπροστά στον λάθος άνθρωπο – “Δεν μπορώ να το ανεχτώ”!

Τρίκαλα: Το έκαναν ντουμάνι μπροστά στον λάθος άνθρωπο – “Δεν μπορώ να το ανεχτώ”!

Το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις. Σε αυτή την περίπτωση, το έκαναν… ντουμάνι μπροστά στον λάθος άνθρωπο, και η αντίδραση ήταν αναμενόμενη.

Θέμα συζήτησης επί μέρες στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων είναι η αντίδραση του δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, όταν βρέθηκε σε κατάστημα όπου όι κυνηγοί της περιοχής διοργάνωναν τον καθιερωμένο χορό τους. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο δήμαρχος Τρικκαίων, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας εφαρμογής του αντικαπνιστικού Νόμου στην Ελλάδα όλο το τελευταίο διάστημα με συγκεκριμένες δράσεις του Δήμου Τρικκαίων, όταν επισκέφτηκε το κατάστημα που γινόταν ο χορός των κυνηγών και είδε μπροστά του το… ντουμάνι, ενοχλήθηκε, και μετά από λίγο αποχώρησε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα, και σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο κατάστημα κάπνιζαν… σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι. «Εγώ δεν μπορώ να το ανεχτώ αυτό» είπε σύμφωνα με τις ίδιερς πληροφορίες σε συνεργάτες του, και αποχώρησε, ενώ φέρεται να έδωσε εντολή για ακόμη πιο εντατικούς ελέγχους στα όρια του δήμου Τρικκαίων.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι συγκεκριμένο κατάστημα δεν ανήκει στον Δήμο Τρικκαίων.

Θεσσαλία Τελευταίες ειδήσεις