Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: 16 χρόνια φυλακή σε 48χρονο που βίαζε τη ανήλικη θετή κόρη του

Θεσσαλονίκη: 16 χρόνια φυλακή σε 48χρονο που βίαζε τη ανήλικη θετή κόρη του

Σε κάθειρξη 16 ετών καταδικάστηκε 48χρονος με την κατηγορία πως βίαζε επί δυο χρόνια και όσο αυτή ήταν ανήλικη την θετή του κόρη στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου και βιασμό (κατ’ εξακολούθηση), χωρίς να τού αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και μετά την καταδίκη του επέστρεψε στις φυλακές.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις, τονίζοντας, μεταξύ άλλων,ότι η καταγγελία έγινε για λόγους «εκδίκησης». Αναφορικά με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, είπε ότι η κοπέλα πήρε τη συσκευή του, τα έγραψε η ίδια και έστειλε στο κινητό της για να τον ενοχοποιήσει.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, όταν η 19χρονη (σήμερα) τον κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της νεαρής κοπέλας ο 48χρονος πατριός της, τουλάχιστον από το 2019 την κακοποιούσε σεξουαλικά κάτι που προσπάθησε να κάνει και ανήμερα του Πάσχα του 2021, οπότε και αποφάσισε να τον καταγγείλει. Όσον αφορά τη μητέρα η 19χρονη τόνισε πως δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που περνούσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις