Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: 23 συλλήψεις στο κέντρο της πόλης! Έπιασαν τις λησταρχίνες που επιτέθηκαν σε πεζή

Θεσσαλονίκη: 23 συλλήψεις στο κέντρο της πόλης! Έπιασαν τις λησταρχίνες που επιτέθηκαν σε πεζή

Στη σύλληψη 23 ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών, στο πλαίσιο των στοχευόμενων ελέγχων που πραγματοποίησαν σε περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης, συμπεριλαμβανομένων της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, της Ροτόντας και χώρων περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)…

Οπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση, οι συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς των διαφόρων υπηρεσιών έχουν ως στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών γυναικών, ηλικίας 32 και 25 ετών, οι οποίες χθες το μεσημέρι προσέγγισαν ηλικιωμένη πεζή και με χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τραπεζικό βιβλιάριο και προσωπικά της έγγραφα. Άμεσα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έκαναν περιπολία.

Επιπλέον, αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών προχώρησαν στη σύλληψη εννέα ατόμων για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, έξι για περίπτωση κλοπής και απόπειρες κλοπών, τριών για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, ενός για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα και δύο για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις