Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Click away: Ευτράπελα σε μια νεκρή αγορά (pics)

Θεσσαλονίκη – Click away: Ευτράπελα σε μια νεκρή αγορά (pics)

Έφτασε η ώρα της έκτακτης λύσης για την αγορά, το λεγόμενο click away, με την κυβέρνηση να ανοίγει την αγορά αλλά υπό… όρους. Στόχος; Να αποφύγει τον συνωστισμό με την συγκεκριμένη μέθοδο. Βέβαια, όπως μπορείτε να δειτε και στις φωτογραφίες του ThessToday.gr η αγορά φαίνεται να είναι “νεκρή”.

Οι λίγοι πολίτες που βρέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρέλαβαν τα προϊόντα που είχαν προηγουμένως παραγγείλει διαδικτυακά. Ως αποτέλεσμα τα καταστήματα που άνοιξαν σήμερα για δεύτερη φορά ανέμεναν τους πελάτες στις εισόδους, έχοντας την παραγγελία τους, το POS προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, αλλά και το αντισηπτικό ώστε να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορoνοϊού.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι “περίεργες” καταστάσεις στις αγορές των καταναλωτών, καθώς όπως βλέπετε σε μια από τις παρακάτω φωτογραφίες, κατάστημα, αποφάσισε να δώσει το τραπεζάκι… χωρίς καν να είναι σε συσκευασία.

Επίσης, πολίτες που αγόρασαν είδη ένδυσης, ανέφεραν πως απλώς ελπίζουν να αλλάξουν τα μέτρα, ώστε να μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν και να τα χαρούν…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις