Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: H… συντήρηση του ασανσέρ τελείωσε ξαφνικά – Η γυναίκα κατάλαβε αργά τα λάθη της

ασανσέρ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πήγε στην πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη και χτύπησε το κουδούνι της διαχειρίστριας. Εκείνη του άνοιξε και άρχισε να παρακολουθεί τα όσα έκανε στο ασανσέρ…

Με το πρόσχημα ότι είναι συντηρητής ανελκυστήρα ή ασφαλιστής 35χρονος στη Θεσσαλονίκη, ξάφριζε μαζί με τους συνεργούς του ανυποψίαστους πολίτες.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως έπειτα από τη σύλληψη τριών ανδρών ηλικίας 36, 34 και 45 ετών και την ταυτοποίηση δύο συνεργών τους ηλικίας 35 και 25 ετών, που με τη μέθοδο της απασχόλησης παριστάνοντας τους υπαλλήλους εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας ή αερίου, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα, προέκυψε επιπλέον, ότι κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2021, ο 25χρονος και ο 36χρονος ενεργώντας κατά μόνας, σε δύο περιπτώσεις, προσέγγισαν ηλικιωμένους και προσποιούμενοι τους ασφαλιστές απέσπασαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ.

Ο 35χρονος προσποιούμενος το συντηρητή ανελκυστήρα απασχολούσε ηλικιωμένη και συνεργοί του αφαίρεσαν από το εσωτερικό της οικίας της διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ περίπου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις