Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αγόρασε δύο κουνέλια για συντροφιά και έγιναν 27 – Δείτε το βίντεο

Θεσσαλονίκη: Αγόρασε δύο κουνέλια για συντροφιά και έγιναν 27 – Δείτε το βίντεο

Τα κουνέλια άρχισαν να πληθαίνουν μετά από συνεχείς γέννες και η κατάσταση στο σπίτι της γυναίκας στη Θεσσαλονίκη έγινε κάποια στιγμή επικίνδυνη…

Τα κουνέλια έκαναν κατάληψη στους περισσότερους χώρους του διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη και η ιδιοκτήτρια που κάποτε είχε αγοράσει δύο για συντροφιά, αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια. Τα ζώα μεταφέρθηκαν σε ζωολογικό κήπο και πλέον γίνονται προσπάθειες να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τα υιοθετήσουν.

Μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη αγόρασε για συντροφιά της δύο κουνέλια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, τα οποία ωστόσο ζευγάρωσαν και λόγω της υπεργεννητικότητας που χαρακτηρίζει τα συγκεκριμένα ζώα η κατάσταση ξέφυγε και τα κουνέλια έγιναν κάποια στιγμή 27.

Συγγενικό της πρόσωπο κάλεσε τη φιλοζωική οργάνωση Animal Rescue and Defence Squad η οποία τα περισυνέλλεξε.

Σύμφωνα με το μέλος της οργάνωσης Στέλιο Γερωνυμάκη που μίλησε στην ΕΡΤ ο μεγάλος αριθμός ζώων προέκυψε μετά από τέσσερις συνεχείς γέννες.

Η κατάσταση υγιεινής στο διαμέρισμα που ζούσαν είχε γίνει επικίνδυνη. Τα ζώα περισυνελέγησαν σε συνεργασία με το τμήμα αδεσπότων του δήμου Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκαν στον ζωολογικό κήπο της πόλης, όπου φιλοξενούνται, ενώ αναζητούνται σπίτια για να υιοθετηθούν τα συμπαθή τετράποδα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις