Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Άγρια ληστεία σε ψιλικατζίδικο – Βούτηξε 120 ευρώ και έγινε καπνός

Θεσσαλονίκη: Άγρια ληστεία σε ψιλικατζίδικο – Βούτηξε 120 ευρώ και έγινε καπνός
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η ληστεία στο ψιλικατζίδικο ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη…

Η ληστεία σημειώθηκε στις 03:00 τη νύχτα σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Ιασωνίδου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστος, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, ακινητοποίησε τον υπάλληλο της επιχείρησης, αφαιρώντας 120 ευρώ από το ταμεία, ενώ στη συνέχεια διέφυγε. Ήδη, από την ΕΛ.ΑΣ. διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ληστεία σε ψιλικατζίδικο στην Πολίχνη. Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται καρέ – καρέ η δράση του ληστή στη Θεσσαλονίκη. Ήταν λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, 20 Ιανουαρίου, όταν ο 39χρονος φορώντας κράνος στο κεφάλι εισέβαλε στο ψιλικατζίδικο.

Χωρίς να χάσει χρόνο κατευθύνθηκε προς το ταμείο του καταστήματος. Εκεί δείχνοντας επιδεικτικά το μαχαίρι που κρατούσε στο δεξί του χέρι, ζήτησε από την υπάλληλο να του ανοίξει το ταμείο, όπως και έκανε καθώς φοβήθηκε. Αμέσως ο ληστής κατάφερε να αποσπάσει από το ταμείο το ποσό των 450 και μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα έφυγε τρέχοντας από το κατάστημα, με την τρομοκρατημένη υπάλληλο να μην μπορεί να πιστέψει όλα όσα έγιναν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις