Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Αιματηρή ληστεία: Αυτό ήταν το δρομολόγιο του δράστη και του συνεργού του

Θεσσαλονίκη – Αιματηρή ληστεία: Αυτό ήταν το δρομολόγιο του δράστη και του συνεργού του

Κάμερες ασφαλείας από τα γύρω καταστήματα αποκαλύπτουν το δρομολόγιο που είχε ο δράστης που σκότωσε τον 44χρονο μέσα σε ψιλικατζίδικο, όπως και ο συνεργός του, τα ξημερώματα του Σαββάτου (6.11.2021) στην Άνω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, με τους δυο να θέλουν να ληστέψουν το κατάστημα.

Όπως αναφέρθηκε και στην τηλεόραση του MEGA, ο δράστης μαζί με τον συνεργό του, πριν σκοτώσει τον 44χρονο στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, περπατούσαν λίγα λεπτά πριν τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της οδού Τριπτολέμου.

Όταν έφτασαν στη συμβολή με την Γρηγορίου Λαμπράκη ο δράστης έκανε αριστερά και πέρασε στο πεζοδρόμιο οπού βρίσκεται το ψιλικατζίδικο. Εισέβαλε με το όπλο στα χεριά σκοτώνοντας τον 44χρονο.

Στη συνέχεια τρέχοντας διέφυγε ξανά προς την οδό Τριπτόλεμου εκεί οπού είχε κατευθυνθεί και το άτομο που ήταν νωρίτερα μαζί του. Αυτά είναι γνωστά μέχρι στιγμής, βάσει και του βιντεοληπτικού υλικού που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία.

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο του δράστη και του συνεργού

Φωτογραφία που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr δείχνει ότι ο άγνωστος δράστης, ο οποίος σκότωσε τον 44χρονο υπάλληλο του ψιλικατζίδικου, δεν έδρασε μόνος του, αλλά είχε και συνεργό. Είναι η στιγμή που οι δράστες, λίγο πριν την αιματηρή ληστεία, περπατούν με κατεύθυνση προς το ψιλικατζίδικο.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του newsit.gr, ο ένας εκ των δραστών κρατάει στο δεξί του χέρι και με το αριστερό χέρι κρατάει ένα μικρό στρώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τυλιγμένο το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου.

Τα σενάρια για τον θάνατο του 44χρονου

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρεται πως ο δράστης χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου τον 44χρονο που κατέληξε λόγω κρανιοεγκαφαλικων κακώσεων.

Ωστόσο το σενάριο ο υπάλληλος να έπεσε νεκρός από πυροβολισμό που δέχτηκε από τον ληστή ενισχύεται ακόμη περισσότερο, διότι στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε κάλυκας των 9 χιλιοστών όμως όχι βολίδα ούτε κάποιο ίχνος από σημάδι σφαίρας.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό, ο 44χρονος να δέχτηκε πυροβολισμό και η βολίδα να βρίσκεται στην σορό του καθώς το τραύμα δεν ήταν διαμπερές. Αυτά θα ξεκαθαρίσουν και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Από την ανάλυση που έχει γίνει στα βίντεο από το σημείο της δολοφονίας ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει ύψος περίπου 1,75 μ., βάρος 80 κιλά, τα ρούχα του είναι μαύρα, φορά χειρουργική μάσκα και κατά πάσα πιθανότητα στα χεριά του είχε γάντια, ενώ κάλυπτε το πρόσωπο του με κουκούλα.

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις